پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، اجرای نظام ارزیابی تبلیغی را یکی از وظایف مدیریت تبلیغی کشور دانسته و گفت: از این طریق می توان بازخوردهای تصمیمات و فعالیت‌های نیروهای تبلیغی را ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر محمد حسین هاشمیان، پیش از ظهر امروز در همایش ارزیابی تبلیغ، ویژه رابطین طرح هجرت تابستانی که در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد با اشاره به اهمیت ارزیابی در پروژه‌های مختلف، ابراز داشت: ارزیابی در هر شکل این امکان را به مدیران، تصمیم‌گیرندگان و حتی افراد می‌دهد تا بتوانند فعالیت ها را اندازه‌گیری و نقاط ضعف و قوت را پیدا کنند.

وی افزود: اجرای نظام ارزیابی تبلیغی یکی از وظایف مدیریت تبلیغی کشور است تا از این طریق بازخوردهای تصمیمات و فعالیت‌های نیروهای تبلیغی ارزیابی شود.

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) تصریح کرد: اگر خواستار اصلاح امور در عرصه تبلیغ هستیم، ناگزیر به استفاده از ابزارهای ارزیابی دقیق سیستمی می باشیم.

هاشمیان ادامه داد: تبلیغ فرآیندی است که در آن مبلغ با مخاطبان خویش ارتباط برقرار می‌کند و در این ارتباط محتواهایی عرضه می‌شود؛ در این زمینه نیز باید ارزیابی و نیازسنجی محتوایی صورت گیرد تا بتوانیم بهترین محتوا را به مخاطبان ارائه کنیم.

وی با اشاره به این که در فضای جنگ نرم محتوا های بسیاری عرضه می‌شود و مخاطبان پیام‌های بسیاری را دریافت می کنند، تاکید کرد: ما باید در شرایط ناتوی فرهنگی، محتواهای مورد نیاز مخاطبان را به بهترین شکل در اختیار آنان قرار دهیم.

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به لزوم بررسی میزان استفاده حوزویان از تکنولوژی روز تبلیغی، یادآور شد: این مسئله نیز باید در ارزیابی‌های تبلیغی کشور مورد نظر واقع شود.

هاشمیان در پایان تاکید کرد: ارزیابی فعالیت های تبلیغی در مراحل قبل از اعزام، حین تبلیغ و پس از تبلیغ می تواند به بهبود فرایند تبلیغ دین و شناسایی نیازها و نقاط ضعف و قوت بسیار موثر باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در پایان به سوالات حاضران در خصوص شیوه های ارزیابی تبلیغی پاسخ داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha